Jämför barnförsäkringar snabbt och enkelt

yeahAtt hitta en bra barnförsäkring till ett barn är riktigt viktigt, då skillnaden mellan barnförsäkringar kan vara riktigt stora. För att enkelt jämföra barnförsäkringar så kan man ta hjälp av vissa verktyg, tjänster som finns att använda, helt gratis på nätet. I denna artikel tänkte vi ta upp några sätt på hur du kan jämföra barnförsäkringar snabbt och framför allt enkelt. Alla alternativen som listar här under är självklart gratis att göra.

Insplanet – Jämför barnförsäkringar

Ett företag som hjälper privatpersoner och företag att jämföra barnförsäkringar gratis är företaget Insplanet. Insplanet är ett av Sveriges största företag som jämför olika tjänster på nätet. Förutom att jämföra försäkringar så kan de bland annat jämföra privatlån, el och mycket mer.

Jämföra barnförsäkringar

Som du ser här på bilden ovan är ett klassiskt exempel på ett formulär du kommer få fylla i om du använder dig av Insplanet för att jämföra barnförsäkringar online. Det som händer när du har fyllt i formuläret är att du skickas vidare till en ny sida där du får förslag på olika barnförsäkringar som du kan teckna. Det finns även möjlighet att jämföra barnförsäkringarna som kommer upp mer noggrant.

Compricer

Ett annat företag som håller på med prisjämförelser är företaget Compricer. Precis som Insplanet jämför Compricer en massa olika tjänster på nätet som bolån, el och framförallt försäkringar (Barnförsäkringar).

För dig som vill ha en mer hum om vad en barnförsäkring kan kosta för dig och din familj så rekommenderar vi dig att använda Compricer. Anledningen till det är du inte behöver fylla i så mycket information om ditt barn. Det har självklart även en nackdel, det är att du kanske får betala för mycket än vad du egentligen skulle göra. Vill du ha ett mer exakt pris så rekommenderar vi dig att använda Insplanet.

Relaterade blogginlägg