Hur man hittar en Billig Bilförsäkring

bil2Att hitta en billig bilförsäkring är nog varje bilägares dröm och idag, då konkurrensen är så pass stor, så är det mycket möjligt att hitta en billigare bilförsäkring än vad man har idag. Har du inte redan en bilförsäkring så kan du redan ifrån början skaffa dig en billig bilförsäkring.

Det är just det denna artikel handlar om! Hur du hittar den bästa, billigaste bilförsäkringen för just din bil!

Jämföra bilförsäkringar på nätet

Det finns riktigt många företag som hjälper dig att jämföra bilförsäkringar på nätet. Vi har redan skrivit en del om dessa företag här. Så klicka på länken om du vill läsa igenom var du kan jämföra bilförsäkringar online. Om du redan har testat ovanstående tjänst så kommer du få här ett tips som inte står i den artikeln.

Billigare bilförsäkring genom mängdrabatt

Om du är en bilägare så kanske du redan har några andra försäkringar, som t.ex hemförsäkring, hos något försäkringsbolag. Det bästa du kan göra i starten i jakten för en billig bilförsäkring är att kolla med ditt nuvarande försäkringsbolag om de har något kombinationserbjudande eller något liknande. Ofta har försäkringsbolag någon form av mängdrabatt vilket gör att du kanske får en billigare bilförsäkring om du även tecknar bilförsäkring hos dem. Dock, så behöver det automatiskt inte bli billigare bara för att du har andra försäkringar där. Så kolla även på andra alternativ innan du beställer en bilförsäkring.

Har du inte några andra försäkringar så är det nog dags att skaffa det när du ändå håller på. Här på listan under så finns det en lista på försäkringsbolag som kan ge mängdrabatt på sina försäkringar.

Moderna Försäkringar

FörsäkringsbolagMer information

www.modernaforsakringar.se
0200-259 259

Moderna Försäkringar stort och välkänt försäkringsbolag bland många branschtidningar. Moderna Försäkring har t.ex blivit nominerad för årets skadeförsäkringsbolag 2011 av branschtidningen “Risk & Försäkring”.

Anledningar att välja Moderna Försäkringar

  • Omfattande skydd för din bil – Du betalar ingen vagnskadesjälvrisk vid djurkollision om du har din bilförsäkring hos Moderna Försäkringar!
  • Välj verkstad själv – Som enda försäkringsbolag erbjuder Moderna Försäkringar att själv välja bilverkstad vid skada.
  • Stenskott – Du betalar endast 200 kronor vid lagning av stenskott!
  • Samla dina försäkringar – Du får 10 % rabatt på din bilförsäkring om du även har din hemförsäkring eller villaförsäkring hos Moderna Försäkringar!
  • Dela upp betalningen – Du kan betala månadsvis via autogiro utan dyra påslag eller dolda fakturaavgifter!

Trygg-Hansa

FörsäkringsbolagMer information

www.trygghansa.se
0771 - 111 110

Trygg-Hansa är ett välkänt företag som säljer de flesta försäkringar som går att få tag på i Sverige. Något som är bra med Trygg-Hansa är att “Drulle” ingår gratis i deras bilförsäkring.

Anledningar att välja Trygg-Hansa

  • Trygg-Hansa bjuder på en självriskrabatt – värd 3 000 kr!
  • Fri hyrbilsförsäkring i ett år
  • Drulleförsäkring och nyckelförsäkring ingår