Jämför Bilförsäkringar

bild235
Det finns många företag på nätet som hjälper dig att jämföra bilförsäkringar på nätet. I denna artikel tänkte vi ta upp ett av dessa företag som du kan jämföra bilförsäkringar gratis med!

Insplanet

Insplanet är en av Sveriges största tjänst på nätet för att jämföra försäkringar på nätet. Dock håller inte Insplanet, som många andra jämförelse företag, bara på med försäkringar. Utan de håller även på med jämföra lån, el-avtal och mycket mer.

Hur fungerar Insplanet?

jämför bilförsäkringNär du ska jämföra bilförsäkringar hos Insplanet så möts du av en liknande bild som du ser här till vänster. Där ska du skriva in din registreringsnummer på din bil som Insplanet behöver för att kunna jämföra bilförsäkringar.

I nästa steg så kommer du få välja vilken typ av bilförsäkring du är ute efter (trafik, halvförsäkring eller helförsäkring). Du kommer även få lämna en andra uppgifter som t.ex boendeform och bilens marknadsvärde.

Sen efter steg 2 så kommer alla prisuppgifter ifrån de olika försäkringsbolag som Insplanet jämför bilförsäkringar emot. Om du hittar någon bilförsäkring som ser bra ut för dig så kan du teckna den bilförsäkringen genom Insplanet. Du behöver alltså inte ringa upp det andra försäkringsbolaget och göra om alla dessa steg. Utan Insplanet hjälper dig med allt!

Fördelen med jämföra bilförsäkringar genom Insplanet

Den största fördelen med att jämföra bilförsäkringar genom Insplanet måste nog vara att det är så enkelt att göra det. I två enkla steg så får man fram de bästa priserna man kan få för de uppgifter man har fyllt i.

En annan stor fördel är att man inte behöver ringa upp försäkringsbolaget som man bestämmer sig för att teckna en bilförsäkring hos. Utan Insplanet kan teckna en försäkring åt dig. Så du slipper göra om dessa steg igen hos försäkringsbolaget.

– Besök www.insplanet.se (externlänk)

 

Relaterade blogginlägg